Zuzana Smatanová začína o týždeň sériu akustických koncertov

27.03.2013 Bratislava

Bratislava (TASR) - Vystúpením v Novom Meste nad Váhom (klub Blue Note) 4. apríla začne speváčka Zuzana Smatanová sériu akustických koncertov, na ktorých predstaví komornejšie verzie svojich skladieb spolu s jazzmanom a saxofonistom Milom Suchomelom.
Ďalšími budú vystúpenia vo Vranove (5. 4., Dom kultúry), Trebišove (6. 4., Dom kultúry), Bardejove (19. 4., kino), Modre (25. 4., Elesko Wine Park) a Liptovskom Mikuláši (27. 4., klub Route 66). Miesta koncertov sú kapacitne obmedzené a vstupenky sa rýchlo míňajú. V Novom Meste nad Váhom, Vranove nad Topľou a Trebišove sú už takmer vypredané.
„Skôr, ako sme začali hrať, pridávame pre veľký záujem ďalší koncert. S Milom Suchomelom zahráme 10. mája v klube Rock Cafe v Bratislave. Ostatné koncerty však budú nasledovať až v jesennom pokračovaní akustickej série,“ plánuje Zuzanin manažér Pavol Smolka. Spolu so Zuzanou vytvoria na pódiu akustickú atmosféru členovia kapely Maroš Kachút, Pavol Smolka, Braňo Jelen a Dušan Kulich. Pridá sa k nim mladý hráč na klávesové nástroje Peter Kunzo. Všetci sa však najviac tešia na hudobnú kombináciu Smatanová - Suchomel.
„Tieto koncerty ponesú v sebe malý odkaz. Tento rok pomyselne oslavujem 10 rokov na scéne, a preto chcem s kapelou zahrať nielen pesničky, ktoré fanúšikovia dobre poznajú z mojich koncertov, ale aj také, ktoré vždy veľmi túžili počuť, ale my sme ich v playliste nemali. Chcem sa im aj takto poďakovať, že pri mne tých 10 rokov stoja ako vojsko a úžasne ma podporujú,“ odkazuje fanúšikom speváčka.
 

Vyberte región